<<< TERUG
Greet Roosbeek
8u: Vertrek // 9u: Kennismaken bij kopje thee // 10u: Kostuums onder de loep nemen // 11u: Rits uithalen // 12u: Vest 1 is gerestaureerd // 13u: Lunch // 14u: Reflecteren // 15u: Naaien // 16u: Vest 2 is gerestaureerd // 17: Boodschap doen
Mijn favoriete zondagse bezigheid:
Uitgerust wakker worden en een heerlijk uitgebreid gluten-, lactose- en suikervrij ontbijt maken om daarna de stad in te trekken en te verdwalen in de straten en pleinen die ik nog niet ken OF een lange wandeling maken langs de zee, in de bossen, enz.
Waarvoor ik bekend sta bij mijn vrienden:
Als een creatieve duizendpoot, die houdt van mooie handgemaakte dingen (in het bijzonder porseleinen objecten en textiel) en culinaire deugden, niet bang is om initiatief te nemen en heel leer- en nieuwsgierig is naar nieuwe dingen, waaronder graag ook op ontdekking gaat in de wereld.
Wie of wat ik bewonder:
Mensen die bewust keuzes maken in hun leven en hier ook naar leven.
Mijn guilty pleasure(s):
Zwarte chocolade!!!
De job die helemaal niks voor mij is en waarom:
Een eentonige repetitieve job, omdat ik hou van variatie of een sterk theoretische job, omdat ik wel heel graag filosofeer en nadenk over onze maatschappij, maar ook heel graag mijn handen uit de mouwen steek.
3 Dingen die ik goed kan maar veel te weinig doe:
* werken met keramiek
* experimenteren in de keuken
* feestjes aankleden
Waar ik spontaan aan denk bij een anders dan anders werkdag:
Het atelier van Piet Stockmans, een theaterkostuumatelier, een dagje op zee aan de zijde van een oceanoloog ...